Široki bez problema savladao Branitelj

Širokobriježani lako od finala

Široki bez problema savladao Branitelj

Na otvaranju Memorijalnog turnira „Gojko Šušak“ na Pecari momčad Širokog Brijega nije imala problema proti niželigaša Branitelja te je slavila rezultatom 2:0.

Ekipa Širokog Brijega koju je s klupe vodio pomoćnik Slavena Muse, Anto Kokić, povela je pogotkom Kordića glavom nakon ubačaja iz kornera u 32.minuti. Samo četiri minute kasnije isti igrač pogodio je i za vodstvo od 2:0, također nakon ubačaja. Prvo je glavom pogodio prečku da bi mu se lopta vratila nakon čega se dobro snašao i pogodio praznu mrežu i s tim rezultatom se odlazi na odmor.

U nastavku su obje momčadi napravile nekoliko izmjena, Široki je dominirao, stvarao dosta šansi međutim prave završnice nije bilo pa se utakmica završila rezultatom iz prvog dijela.

Sutra je na Kampu „Musa-Karačić“ na rasporedu druga polufinalna utakmica između GOŠK-a i Hrvatskog Dragovoljca s početkom u 18:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.