Široki bolji od Splita

Prvi pripremni susret aktualnih košarkaških prvaka

Široki bolji od Splita

Momčad Široki TT Kabela večeras je u dvorani na Pecari odigrala prvi pripremni susret za nadolazeću sezonu.

Na Pecari je gostovala momčad Splita, a izabranici Ivana Velića bili su bolji tokom cijelog susreta, te su na kraju slavili rezultatom 88:60.

Raspoloženiji domaćini su sve riješili još u prvom poluvremenu kada su napravili veliku razliku, na odmor se otišlo rezultatom 50:29.

U nastavku je Široki nastavio istim tempom i nije dopuštao da se gosti iz Splita približe nego je prednost još više porasla na konačnih +28 (88-60).

Najbolji u redovima Širokog bio je Planinić sa 17 koševa, 12 je dodao Naletelić,  po 10 su postigli novi razigravač Vladović, Pilepić i Šakić, a još jedno novo lice na Pecari, Dino Butorac postigao je 9 koševa.

Kod gostiju je najbolji bio Sobin s 18 koševa, Mimica je postigao 17,a T.Katić 11 poena.

Momčad Širokog će sljedećeg vikenda ugostiti Cibonu, Jolly i Cedevitu na memorijalnom turniru. U prvom polufinalu sastaju se Cibona i Cedevita, a u drugom Široki i Jolly. Utakmice za treće i prvo mjesto na rasporedu su u nedjelju, a susreti u oba dana su u 17:00 i 19:00 sati.


HKK Široki TT Kabeli  - KK Split 88-60

(25:16, 25:13, 22:17, 16:14)

Dvorana: GSD Pecara;

ŠIROKI: Butorac 9, Vladović 10, Planinić 17, Novak 2, Pilepić 10, Naletilić 12, Šakić 10, Bilinovac 2, Barać 5, Ramljak 2, Peršić 7, Topalović 2. Trener: Ivan Velić.
SPLIT: J.Katić, T.Katić 11, Madunić, Babić, Markulin, Filipović 2, Vuković, Reinholt 2, Sobin 18, Grgurević 8, Mimica 17. Trener: Mladen Vušković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti