Široki bolji od Wolfsbergera

Istria Winter Cup 2013.

Široki bolji od Wolfsbergera

Jučer  je odigrano drugo kolo skupine B na Istria Winter Cup u Umagu i Novigradu na kojem nastupaju i bh predstavnici Široki Brijeg i Željezničar.

Momčad s Pecare je u prvom kolu odigrala neriješeno sa Žalgirisom, završilo je 1:1, dok je večeras bila bolja od austrijskog  Wolfsbergera rezultatom 2:1.

Baš kao i u prvom kolu za Široki je prvi pogodak zabio Krešimir Kordić. Već u 3. minuti susreta Kordić je pogodio za vodstvo svoje momčadi,a na 2:0 povisio je Šilić u 31.minuti s čime se otišlo na odmor.

Wolfsberger je u 57.minuti preko Kropfla uspio samo smanjiti rezultat na 2:1.

Širokobriježani su sa pobjedom i neriješenim ishodom trenutno vodeća momčad svoje skupine i sljedeće kolo ih čeka u petak, 8. veljače protiv mađarskog Gjirmota.

Spomenimo i to da će danas u skupini A Željezničar od 15:00 sati odigrati susret protiv Kecskemetia.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.