Široki Brijeg bolji od  Branitelja

Prijateljski susret

Široki Brijeg bolji od Branitelja

NK Široki Brijeg i u ovoj sezoni, kao i u prošloj, nastavlja srijedom odigravati prijateljske utakmice na kojima minutažu dobivaju oni igrači koji manje igraju u prvenstvu.

Tako je  i jučer odigran prijateljski susret na kampu Širokog Musa-Karačić na Mostarskom blatu gdje je gostovala momčad bh niželigaša Branitelja iz Mostara.

Ivo Ištuk je na teren izveo kombinirani sastav, a veću minutažu su dobili oni igrači koji manje igraju u Premijer ligi BiH.

Širokobriježani su bili bolji te su slavili rezultatom  5:1, a pogotke su postigli Varea i Roskam po dva, te Boško Perajica jedan.

U sljedećem kolu Premijer lige BiH Široki Brijeg će gostovati u Travniku. Nakon toga slijedi pauza zbog nastupa reprezentacije za vrijeme koje će momčad Ive Ištuka igrati na memorijalnom turniru u Vukovaru.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.