Široki Brijeg dovodi otpisanog fudbalera Zrinjskog

Već se priključio ekipi

Široki Brijeg dovodi otpisanog fudbalera Zrinjskog

Hrvatski internacionalac Matej Sivrić nalazi se pred potpisom za NK Široki Brijeg. 

Nakon što se jučer sporazumno razišao sa mostarskim Zrinjskim, ovaj 27-godišnji vezni fudbaler je, kako stvari stoje, ekspresno pronašao novi klub i u proljetnom dijelu sezone će biti stanovnik Pecare.

Sivrić se već priključio pripremama Širokog Brijega i danas je imao neslužbeni debi u prijateljskoj utakmici protiv Croatije iz Zmijevaca. Osim njega, od novih igrača još su igrali Dejan Čabraja i Mario Marina. 

Svoju karijeru Sivrić je započeo u Hrvatskoj iz koje je otišao 2010. godine kada je potpisao za Slovan. U Češkoj je osim tima iz Libereca još igrao za Viktoriju Zizkov, Mladu Boleslav, Banik, Karvinu i Benatky, nakon čega je prošlog ljeta potpisao za Zrinjski. 

U protekloj polusezoni je za Zrinjski odigrao sedam utakmica. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi