Široki Brijeg gostuje kod Slavije

Prva utakmica drugog dijela sezone

Široki Brijeg gostuje kod Slavije

NK Široki Brijeg, jesenski prvak Premijer lige BiH, proljetni dio prvenstva otvorit će gostovanjem kod Slavije.

Slavija je jedina ekipa koja je uspjela uzeti bod na Pecari još dok je Široki vodio Ivica Barbarić, koji je nakon ove utakmice i odstupio s mjesta šefa stručnog stožera.

Pripreme za drugi dio sezone u Širokom su protekle jako dobro. Sve je prošlo bez ozljeda, a jedini problem predstavljalo je loše vrijeme koje je odgodilo utakmicu sa Rabotničkim u Makaraskoj te posljednju, generalnu utakmicu za početak drugog dijela prvenstva koju je Široki trebao igrati u Gabeli s GOŠK-om.

Umjesto toga, trener Širokog Toni Karačić odredio je dvije momčadi, onu koja će početi utakmicu sa Slavijom i rezervnu momčad da odigraju međusobni susret kao generalnu probu za utakmicu u istočnom Sarajevu.

„Pripreme smo odradili onako kako smo i planirali, iako nam je vrijeme poremetilo neke stvari kao npr. posljednji probni susret sa GOŠK-om, ali zato smo odigrali ozbiljan međusobni susret“, rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić.

„Mišljenja sam da u drugi dio sezone ulazimo jači nego u prvom dijelu. U utakmici sa Slavijom prvenstveno razmišljamo o našoj igri, ali protivnika dobro poznajemo“, rekao je Karačić.

Sigurno je da u Lukavici neće nastupiti kapetan momčadi sa Pecare Dalibor Šilić koji nema pravo nastupa zbog kartona pa će na njegovo mjesto, na lijevom boku zaigrati Jure Ivanković. Na gol bi trebao stati Bandović, ispred njega Ćorić, Ćutuk, Topić i Barišić, u veznom redu Wagner i Martinović, na desnom boku Mišić te kao najistureniji Varea i povratnik na Pecaru Mislav Karoglan.

Utakmica u Lukavici između Slavije i Širokog Brijega igra se u danas s početkom u 14:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.