Široki Brijeg gostuje na Poljudu, ali bez gledatelja

Pripreme za nastavak sezone

Široki Brijeg gostuje na Poljudu, ali bez gledatelja

A. Čaušević

Široki Brijeg će pripreme za proljetni dio sezone nastaviti subotnjim gostovanjem u Splitu. 

Klub iz Hercegovine će u subotu u prijateljskom duelu odmjeriti s drugim timom Hajduka. Dva dana uoči utakmice došlo je do određenih promjena u organizaciji susreta.

Susret se neće igrati na pomoćnom igralištu kao što je prvobitno planirano, već na glavnom terenu stadiona Poljud s tim da će biti zatvoren za javnost, odnosno igrat će se bez gledatelja.

Nakon meča sa drugim timom Hajduka Širokobriježane čeka duel sa Šibenikom u Makarskoj, s tim da će termin tog susreta biti naknadno određen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg je do sada odigrao tri pripremna meča, a u posljednjem igranom na Pecari ovaj tim je remizirao sa Željezničarom (1:1).

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
Pripremaju se za sezone kad ce odograt par utakmica bez gledalaca radi kazne
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi