Trebinjci krenuli linijom tankog otpora: "Procijenite sami..."
FOTO: FK Leotar

Poraz na Pecari

Trebinjci krenuli linijom tankog otpora: "Procijenite sami..."

A. Čaušević

Leotar je na otvaranju 5. kola Premijer lige upisao drugi uzastopni poraz.

Trebinjci su gostovali na Pecari i pokleknuli su u samom finišu kada Široki Brijeg postiže dva gola za svoj prvi trijumf u sezoni.

Izabranici Branislava Krunića su igrali vrlo dobar i ravnopravan meč, imali su i niz svojih prilika za postizanje gola, ali su zakazali u finišu.

Širokobriježani zabijaju dva pogotka i to preko Ivana Ikića koji je prekrasno pogodio iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora. Strijelac drugog gola je bio Daniel Lukića.

Poslije utakmice Trebinjci su odlučili da krenu linijom tankog otpora. Na društvenim mrežama su objavili sažetke utakmice uz opis: "Procijenite sami..."

Prosudite sami...

Posted by FK Leotar Trebinje on Friday, August 13, 2021

I trener Branislav Krunić je poslije utakmice bio zagonetan u svojim izjavama. Međutim, između redova se vrlo lako dalo naslutiti da je aludirao na suđenje Benjamina Deljkovića iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče utakmice nismo zaslužili poraz. Čestitam Širokom Brijegu. Imali smo u drugoj minuti šansu, a tu se povrijedio naš igrač, a nije sam. U drugom poluvremenu smo bolje stajali na terenu, primili smo gol u posljednjim momentima, a drugi je slijed okolnosti. Otišlo je u 2:0. Što se tiče nas, vidi se da ekipa raste iz utakmice u utakmicu“, kazao je Branislav Krunić, trener Leotara za Arenu.

Leotar je ostao na četiri boda nakon pet odigranih utakmica. U narednom kolu na Policama gostovat će Posušje i bit će to prilika za prekid crnog niza.

Top Komentari

tip
Sta je tanki otpor?
4 0
1601834469
Leotar ostecen u Sirokom Brijegu….
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi