Široki Brijeg na nogama: Škote će dočekati grotlo Pecare

Ulaznice za sjevernu tribinu već rasprodane

Široki Brijeg na nogama: Škote će dočekati grotlo Pecare

Samir Mlaćo

Prava nogometna euforija vlada u Širokom Brijegu.

Sve je spremno za revanš meč drugog pretkola Evropske lige između Širokog Brijega i Aberdeena (1:1) u kojem će Širokobriježani tražiti prolaz dalje u treće pretkolo.

Gotovo sigurno Pecara će biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a iz Širokog Brijega ističu da im se neprestano javljaju brojni navijači s upitima. Istaknuto je i da su ulaznice za sjevernu tribinu rasporodane, dok u pretprodaji ima još ulaznica za istočnu i južnu tribinu.

Već sada je jasno da će Škote dočekati grotlo Pecare, a svi se nadamo da će bh. predstavnik upravo na krilima svojih navijača ostvariti prolaz dalje, te slaviti veliki uspjeh.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice za sutrašnji meč mogu se nabaviti u prostoru NK Široki Brijeg Fan Shop.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi