Široki Brijeg odredio cijenu za Luku Menala

Hajduk traži mladog bh. reprezentativca

Široki Brijeg odredio cijenu za Luku Menala

E. Škorić

Hajkduk želi talentovanog Luku Menala, ali Široki Brijeg neće tek tako pustiti mladog bh. reprezentativaca.

Menalo je blistao u dresu Širokog u tekućoj sezoni, pa nije ni čudo da ga traže klubovi poput splitskog Hajduka, a povezivao se i sa Željezničarom.

Po svemu sudeći, Menala čeka dobra karijera, samo je pitanje dana kada će napustiti Pecaru. Priča o Hajduku uistinu nije izmišljotina, a hercegovački portal Jabuka.tv saznaje kako je Široki odredio cijenu za Menala.

Navodno su Širokobriježani spremni da puste Menala za okruglo milion eura, a je li to previše za Splićane, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Isti portal je objavio kako se još jedan ozbiljan klub spominje u kontekstu Menala, koji je i u dresu bh. reprezentacije pružao dobre partije.

Top Komentari

Posjetilac
Normalno da je previše, njihova je politika da dovode igrače bez odštete dok se klub ne stabilizuje. Ubacuju procente od narednih transfera i možda neku simboličnu cifru uz to. Nikad oni neće dati milion €!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi