Široki Brijeg ostao bez trenera u stručnom štabu

Odlazi u UAE

Široki Brijeg ostao bez trenera u stručnom štabu

S. Mlaćo

NK Široki Brijeg ostao je bez jednog člana stručnog štaba. 

Naime, kondicioni trener Damir Crnac dobio je poslovnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i odlazi raditi u omladinski pogon tamošnjeg prvoligaša Al Wahda Club iz Abu Dhabija.

Crnac je prije odlaska u Dubai poručio da mu je bila čast biti dio NK Široki Brijeg, te da klubu sa Pecare želi osvajanje naslova prvaka BiH. Najavio je da će uvijek biti na raspolaganju Širokom Brijegu.

Nije poznato ko će naslijediti sada već bivšeg kondicionog trenera tima sa Pecare, a u narednom kolu Premijer lige BiH u nedjelju Široki Brijeg će ugostiti FK Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Širokobriježani nakon šest odigranih kola imaju deset osvojenih bodova i zauzimaju četvrto mjesto.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi