Široki Brijeg otputovao u Istru

Zakazane četiri utakmice

Široki Brijeg otputovao u Istru

S. Mlaćo

Nakon zajedničkog doručka u klupskom restoranu ekspedicija NK Široki Brijeg otputovala je u Istru gdje će odraditi drugi dio zimskih priprema. Tijekom desetodnevnog boravka na najvećem poluotoku istočne obale Jadrana Širokobriježani će odigrati četiri utakmice, tri na 8. Istria Winter Cupu i jednu prijateljsku nakon turnirskog natjecanja.

Plavo-bijeli će na Istria Winter kupu igrati u skupini „A“ sa slovenskim prvoligašem NK Rudar Velenje i mađarskim drugoligašem Budafoki MTE. Prva turnirska utakmica na rasporedu je utorak (30. januara) u 15 sati u Umagu protiv Rudara, dok je utakmica protiv budimpeštanskog drugoligaša na rasporedu u četvrtak (1. februaru) u 15 sati u Novigradu.

Širokom Brijegu će ovo biti četvrto sudjelovanje na Istria Winter kupu. „Plavo-bijeli“ su 2013. bili četvrti, godinu dana kasnije treći te prošle godine drugi nakon što su u finalu poraženi na jedanaesterce 6:7 (2:2) od Gyirmota.

Posljednji protivnik tima sa Pecare tijekom boravka u Istri bit će slovenski NK Celje u utakmici koja će biti igrana 7. februara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Istru su otputovali sljedeći igrači: Luka Bilobrk, Martin Zlomislić, Dino Ćorić, Stipo Marković, Josip Barišić, Danijel Kožul, Wagner, Jure Ivanković, Josip Ćorluka, Ivan Baraban, Slavko Bralić, Mateo Marić, Stipe Jurić, Bože Vukoja, Josip Ćorić, Luka Begonja, Bernardo Matić, Ivan Peko, Krešimir Bandić, Marko Perković, Josip Kvesić, Domagoj Marušić, Damir Zlomislić i Dražen Bagarić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi