Jure Ivanković dobio saradnika u stručnom štabu Širokog Brijega

Bit će zadužen za videanalize

Jure Ivanković dobio saradnika u stručnom štabu Širokog Brijega

Eldar Ganibegović

Anđelo Roguljić novi je član stručnom štaba NK Široki Brijega.

Uoči polaska na središnji dio priprema u tursku Antaliju u stručni štab Jure Ivankovića angažovan je Anđelo Roguljić, mladi stručnjak koji će biti zadužen za videoanalizu.

"Ovo je svakako iskorak u mojoj karijeri u smislu prelaska iz mlađih uzrasta u seniorski fudbal. NK Široki Brijeg je veliki klub pa je samim time i čast i odgovornost biti dio ovoga kluba. Zahvaljujem ljudima iz kluba, a posebno Juri Ivankoviću na ukazanom povjerenju", istakao je Roguljić.

Dvadesetsedmogodišnji stručnjak iz Sinja iza sebe ima četverogodišnje iskustvo rada u Akademiji HNK Hajduk Split "Luka Kaliterna" u okviru kojega je bio i pomoćnik treneru Juri Srziću u hrvatskom drugoligašu NK Dugopolje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg se nakon 19 odigranih kola u jesenjem dijelu sezone nalazi na petoj poziciji s 27 bodova i u nastavku sezone očekuje ih borba za izlazak na evropsku scenu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi