Široki Brijeg u Vukovaru
Širokobriježani u bh prvenstvu ne pružaju igre koje smo gledali u Europskoj ligi

Kazne za poraz od Travnika

Široki Brijeg u Vukovaru

Momčad Širokog Brijega u reprezentativnoj stanci odlazi u Hrvatsku, u Vukovar, gdje će nastupiti na memorijalnom turniru u čast Blage Zadre od 3. do 5.rujna.

Širokobriježanima će ova stanka sigurno dobro doći jer momčad Ive Ištuka nije na nivou igre koji smo gledali u Europskoj ligi protiv Olimpije i Austrije, te protiv Borca u prvom kolu Premijer lige BiH.

Široki je poražen na Pecari od Rudara, u gostima kod Olimpika i Travnika, a jedinu pobjedu osim one iz Banja Luke ostvario je na Pecari protiv Zvijezde. Trenutno zauzimaju 11.poziciju na ljestvici sa 6 bodova.

Momčad Širokog na put za Slavoniju kreće 2.rujna . Prvu utakmicu odigrat će 3.rujna protiv domaćina, ekipe Vukovar '91, a utakmice finala i polufinala na rasporedu su u nedjelju 5.rujna.

Nakon povratka iz Vukovara momčad očekuje nastavak prvenstva, te pripremanje za derbi u 6.kolu Premijer lige BiH kada na Pecari gostuje Željezničar.


Kazne za igrače i trenera radi poraza od Travnika

Momčad Širokog Brijega u prošlom, 5.kolu Premijer lige BiH, doživjela je možda i najteži poraz u novijoj povijesti. U Travniku je istoimena momčad slavila sa 4:0, a Upravni odbor Širokog Brijega odlučio je kazniti trenera i sve igrače koji su odigrali u Travniku , a koji nisu bili na visini svog zadatka, te zbog nedovoljnog zalaganja i profesionalnog odnosa prema igri i  klubu čije boje brane.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.