Široki Brijeg u Zenicu dolazi po bodove

U Širokom dobra atmosfera uoči duela sa Čelikom

Široki Brijeg u Zenicu dolazi po bodove

Adnan Beganović

Jedan od derbija 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Zenici će sutra odigrati Čelik i Široki Brijeg.

Nakon šest odigranih kola Široki Brijeg se nalazi na 3. mjestu tabele sa 11 bodova, dok je Čelik dva mjesta niže sa devet osvojenih bodova, tako da nas na Bilinom polju očekuje zanimljiv susret.

U taboru Širokobriježana vlada dobra atmosfera, a Ivan Crnov ističe da Široki Brijeg u Zenicu dolazi po tri boda.

"Idemo na tri boda, znamo da je Čelik kompatktna i mlada momčad, koja ne igra ofanzivni nogomet. No, možemo očekivati sve jer igramo na njihovom terenu, ali to nas ne smeta i igrat ćemo našu igru", istakao je Crnov uoči duela sa Čelikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni napadač i najbolji strijelac Premijer lige u historiji, Wagner, očekuje tešku utakmicu, ali vjeruje u povoljan ishod po njegov tim.

"Biće teška utakmica, Čelik ima dobru ekipu. U klubu je dobra atmosfera i uvjereni smo da možemo još bolje igrati. Želimo skupiti što više bodova u ostalim kolima", istakao je Wagner.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.