16

Komentari (16)

kenonitos
Bitno je da nas strucnjak izvede dva igraca koja su na ovoj utakmici dosta toga nosila na sebi. A da ne spominjem da ima pravo na 5 izmjena a valjda smo toliko fizicki u odlicnom stanju?. I realno izmjene sablonske ,iste svaku utakmicu ,pri bilo kom rezultatu. Isto ko repka ,mijenja koga mu je neko dozvolio,zalosno.
Deepy
Siroki trenutno ima od jedan od najmanjih proracuna lige, a imao je i zadnje 2-3 godine. Cudo je kako krpaju ekipu i grade je na rdlativno nepoznatim igracima iz Druge HR lige, a u svakom prelaznom roku im ode po 6-7 bitnih igraca. Fascinantno koliko su zapravo sposobni s obzirom na situaciju.
epson
Mujezine poradi malo na sebi, mozeš ti i bolje
E.Car
Teška utakmica!!!! Najopsaniji po go Želje je bio Mujezinović, lik nikad ne prati svog igrača. Bojo digni glavu pogledaj oko sebe, trčiš ko muha bez glave.
user1631480219
Očekivanja i jesu bila da će biti velika 0! Široki ove sezone igra samo da ne primi gol a u napadu ako urade nesto urade, ako ne, nema veze. Bod po bod, nakupi se ne kraju.
kaskada24
Široki ide u historiju PL po broju remija, dosadan klub skroz ove sezone.
Fareus1921
Prvo poluvrijeme Željo jako dobro odigrao.Drugo nikakve ideje u napadu.Bojo,Blažević,Mujezinović loši danas.Odbrana na nivou.Po meni je trebao Ivković Bekrića ubaciti.
CrveniBar
Pogledat cemo sasa sve hajlajtse ****m te nepismena *****cino od komentatora
Plavivozdobarskroz
Ne zna se ko je lošiji. A ovaj naš debil ne zna da ima 5 izmjena, ubacuje 2 igrača od kojih je jedan Beća koji ne može potrčat. Ne ubacuje Bekrića koji ovakvu sredinu Širokog razbija u 2 poteza sa par lopti. Ne znam šta bi rekao, momci se bore i sve al trener je glup za medalje.
Edward NewGate
Zapravo su ispunili ocekivanja... nikad losiji ni kvalitetniji, i jedni i drugi.
Ters
unioni
5 izmjena Ivkovicu imas 5 pasa moj
Tuzla_1987
Siroki 8 utakmica i 3:2 gol razlika KAKAV antiFudbal ahahahahahahahab
Lavillenie
Dzaba opet Zeljo Zauvijek
pjanke.sa
Kakva muka od fudbala.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa niste ni vi vala odigrali neku ljepoticu od utakmice sa Sirokim, vidis da su im sve tekme na 0:0. Ovdje je i bilo sansi i to dobrih u prvom poluvremenu, a u drugom su obje ekipe cuvale bod
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.