Široki dočekuje Kozaru

Karačić poziva na oprez

Široki dočekuje Kozaru

Momčad Širokog Brijega danas će u okviru 9.kola Premijer lige BiH na Pecari ugostiti ekipu Kozare iz Gradiške.

Ove dvije momčadi susrele su se u okviru šesnaestini finala Kupa BiH, a slavili su Širokobriježani sa 3:0. Međutim, ovo je jedna sasvim druga utakmica jer Kozara u spomenutoj utakmici nije igrala u punom sastavu, a na Pecari su svjesni toga.

„Očekujem zatvorenu igru Kozare i oni nemaju što izgubiti. Ovo je utakmica u kojoj možemo puno dobiti i zato moramo ostaviti srce na terenu da ne uprskamo sve dobro što smo do sada napravili.“, rekao je trener Širokog Branko Karačić.

Širokobriježani imaju dosta problema što se tiče igračkog kadra pa tako zbog ozljeda u ovoj utakmici neće konkurirati Wagner, Džidić, Ćorić i Šilić dok Kožul mora pauzirati zbog tri žuta kartona.

Utakmica između Širokog Brijega i Kozare na rasporedu je danas s počekom u 18:30 sati na stadionu Pecara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.