Široki dočekuje Slaviju

Premijer liga BiH, 7.kolo

Široki dočekuje Slaviju

Široki Brijeg je u prošlom kolu ostvario pobjedu u Vrapčićima protiv Veleža i prikupio važna tri boda za ostanak u vrhu ljestvice.

Momčad Branka Karačića dobro je odigrala tu utakmicu i posve zasluženo slavila rezultatom 2:0, golove su postigla dva mlada igrača iz omladinske škole Širokog Ćorić i Kvesić.

U srijedu je momčad s Pecare odigrala i susret šesnaestine finala Kup-a BiH protiv Kozare na Pecari i slavila rezultatom 3:0 te prošla dalje.

Priliku da nastavi niz pobjeda i dobre igre koje su do sada prikazali Širokobriježani imaju danas kada će ugostiti momčad Slavije kojoj baš i ne ide najbolje u zadnje vrijeme.

Karačić će imati određenih problema sa sastavom zbog ozljeda i zbog 3 žuta kartona koja imaju pojedini igrači i morat će pauzirat u ovom susretu, pa tako danas u konkurenciji neće biti Wagmer, Zakarić i Marciano, a najvjerojatnije i Diogo koji ima problema sa trbušnim zidom.

„Bez obzira na izostanak ovih pojedinih igrača vjerujem u pobjedu. Mislim da ovi igrači koji dobiju prigodu neće podcijeniti suparnika i da će odigrati kvalitetno te da ćemo s nova tri boda na kontu razmišljati o derbiju protiv Sarajeva.“, rekao je trener Širokog Branko Karačić.

Susret između Širokog Brijega i Slavije na rasporedu je danas s početkom u 19 sati, a izravan prijenos ove utakmice možete pratiti preko livestreaminga na www.hercegovinalive.com.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.