Široki dolazi po bodove na Grbavicu

Žele zakomplikovati stanje na vrhu

Široki dolazi po bodove na Grbavicu

M. Šljivak

Željezničar će u 4. kolu Lige za prvaka ugostiti na Grbavici ekipu Širokog Brijega.

Sarajevski Plavi u ovaj duel ulaze kao favoriti, ali ni tim s Pecare ne ide sa bijelom zastavom na ovaj meč.

Trener Širokog Goran Sablić najavio je borbenu igru i pokušaj osvajanja bodova.

"Ne vidim razloga zašto ne bismo mogli zakomplikovati stanje u samom vrhu nakon subotnjeg derbija na Grbavici. Naravno, za to ćemo, u odnosu na utakmicu sa Zrinjskim, prije svega morati popraviti igru u srednjem redu te učinkovitost u napadu. A za to će biti nužno podići razinu agresivnosti i odlučnosti", rekao je Sablić pred meč na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promjena u sastavu Širokog Brijega će biti. Zlomislić i Lončar imaju problema sa povredama, a nekolicina igrača je virozna.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti