Široki i GOŠK bez golova

Prijateljski susret

Široki i GOŠK bez golova

Jučer su na kampu Musa-Karačić na Mostarskom blatu prijateljski susret odigrale momčadi Širokog Brijega i GOŠK-a iz Gabele.

Susret je završio bez golova, a vidjeli smo dosta blijedo izdanje obje ekipe, bez nekih izrazitih prigoda vrijednih spomena. Širokobriježanima je ovaj susret poslužio kao priprema za gostovanje u Tuzli u 8.kolu Premijer lige BiH.

Trener Širokog Ivo Ištuk dao je šansu svim igračima, a u sastavima su se našla i dva nova imena. Priliku na desnom boku u drugom poluvremenu dobio je junior Širokog Antonio Karačić dok je u napadu priliku dobio novi igrač na probi Damon Wilson. Wilson je Amerikanac koji je prije Širokog nastupao u Americi, te u Austriji.

U prvom poluvremenu Ištuk je na teren poslao sljedeći sastav: Bandović, Ćorić, Brekalo, Ćutuk, Barišić, Renato, Šilić, Weitzer, Wagner, Zakarić i Roskam.

U drugom dijelu su zaigrali: Marić, Karačić, Džidić, Markić, Hrkać, Kožul, Ivanković, Glavina, Mišić, Wilson i Perajica.

Vrijedi spomenuti da je momčad Širokog igrala sa igračem manje veći dio drugog poluvremena jer je Perajica izišao iz igre zbog ozljede.


Boris Bačak na posudbi u Iranu

Treći vratar Širokog Brijega, Boris Bačak, karijeru će nastaviti u Iranu. Bačak će otići na posudbu u 2.iransku ligu, a kako saznajemo, već je potpisao ugovor sa tamošnjim klubom, ostaje još rješavanje papirologije i dobivanje certifikata da bi mogao nastupiti za novi klub.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.