Široki i Split u finalu

Memorijalni turnir Široki 2012.

Široki i Split u finalu

Danas su odigrani prvi polufinalni susreti Memorijalnog košarkaškog turnira Široki 2012.

U prvoj utakmici sastali su se Split i Zagreb, a slavili su Splićani rezultatom 87:75. Bila je to jedna dosta izjednačena utakmica sve do posljednje dionice u kojoj se Split malo odvaja i rješava pitanje pobjednika.

Najraspoloženiji kod Splita  bio je Vukušić sa 21 košem, 14 je ubacio Dijan, 13 Mimica, a po 12 Sobin i Krušlin.

Kod Zagreba je najviše koševa ubacio James (31) dok su po 12 ubacili Petrović i Perić.

U drugoj utakmici domaćin Široki WWin je u jednoj isto tako neizvjesnoj utakmici do samog kraja slavio rezultatom 80:73.

Širokobriježani su uglavnom tokom susreta vodili, međutim, Šibenčani se nisu predavali u konstantno su držali rezultat u egalu. Široki je dobio 3 od 4 dionice, a zanimljivo je to da je u svakoj postigao točno 20 koševa.

Najbolji u redovima Širokog bio je Šakić sa 21 košem, te Šutalo sa 14 koševa. Kod Jolly Jadranske banke istakao se Ross sa 19 koševa, 16 je ubacio Bubalo, a 15 Petković.

Sutra su na rasporedu finalna utakmica i za treće mjesto. Zagreb i Jolly će se sastati u 18:00 sati, dok će finale između Širokog i Splita biti od 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.