Široki lako sa GOŠK-om

Široki lako sa GOŠK-om

Široki je na Pecari dočekao ekipu GOŠK-a iz Gabele, te ubiježio rutinsku pobjedu rezultatom 2:0.

U prvih 45 minuta gledaoci su na Pecari gledali pravu fudbalsku uspavanku. Na prvu ozbiljniju priliku čekalo se do 45. minute, kada je Argentinac Juan Varea u dresu domaće ekipe imao dobru priliku, ali je šutirao pored gola.

U nastavku je Široki tzaigrao mnogo bolje, što je rezultiralo vodstvom u 63. minuti. Na sredini terena pogriješio je igrač GOŠK-a Hrkač, loptu je uzeo Jure Ivanković, odlično prošao potpuno sam i sa vrha kaznenog prostora pogodio za vodstvo domaćih.

Koančan rezultat postavio je u 74. minuti Varea, kojeg je predhodno sjajno uposlio Diogo nakon dobrog soloprodora po desnoj strani.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti