Karačić: Ja cijelo vrijeme pričam da ćemo se boriti za trofeje i meni niko ne vjeruje

Tim sa Pecare sjajno igra

Karačić: Ja cijelo vrijeme pričam da ćemo se boriti za trofeje i meni niko ne vjeruje

Haris Zilić

Široki Brijeg je u 23. kolu PLBiH savladao Olimpik rezultatom 3:0.

Briljirao je Ivan Ikić sa dva pogotka, a nakon meča komentar o Ikiću dao je trener tima iz Širokog Brijega, Toni Karačić, koji je i prokomentarisao eventualnu borbu za titulu.

"Ivan je bio dominatan, opasan i igrač koji je jako dobar što se tiče mladih igrača. Radi se o dobrom potencijalu, na dobrom je putu. To je danas krunisao golovima", rekao je Karačić za junaka večeršanje utakmice, a onda je dao komentar i na eventualnu borbu za titulu.

"Ja sam rekao na početku, dok god postoji mogućnost borit ćemo se za trofej. Ja pričam, a niko mi ne vjeruje. Idemo korak po korak. Sada ćemo se kvalitetno odmoriti i onda ide utakmica protiv Sarajeva, koja će se biti dobra i nadam se da ćemo uživati."

Top Komentari

velez mo
Dobar trener,sigurno veliki strucnjak,bez 6-7 glavnih igraca ovako nastaviti,niko se ovo nije nadao
12 1
Rodjeni1985
Treba biti realan, i priznat da ovaj Siroki tesko kiksa!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi