"Računica je jasna, pobjedom želimo otići na pauzu"

Na Pecaru stiže FK Olimpik

"Računica je jasna, pobjedom želimo otići na pauzu"

Samir Mlaćo

NK Široki Brijeg u nedjelju će u okviru 23. kola Premijer lige ugostiti FK Olimpik.

Na Pecari se nakon pobjede nad FK Sarajevo nadaju nova tri boda protiv još jednog tima iz glavnog bh. grada.

Medijima su se obratili šef struke Toni Karačić i defanzivac Jure Obšivač.

"Kvalitetno smo se regenerirali nakon pobjede u derbiju protiv FK Sarajevo. U momčadi vlada sjajno ozračje, motiva ne nedostaje i tako se i pripremamo. Dolazi nam neugodan, dobar protivnik, ali naša je računica jasna - želimo pobjedom otići na prvenstvenu stanku", istakao je Karačić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igramo kao prava momčad, izgaramo jedni za druge i ne vidim razloga da tako i ne nastavimo. Iako je Olimpik neugodan suparnik, znamo svoje kvalitete te, ako budemo igrali svoju igru, pobjeda neće izostati", smatra Obšivač.

U nedjeljnom dvoboju Karačić neće moći računati na suspendirane Zvonimira Begića i Stipu Jurića te ozlijeđenog Josipa Majića. Ipak, dobra je vijest da su se u trenažni proces vratili Mateusz Zachara i Božo Musa i oni bi mogli biti u konkurenciji za utakmicu. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Zelim vam nastup kao protiv Borca....sad optimisti a onda se ucutali ko misevi
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi