Široki poražen od Eniseya
Detalj sa treninga momčadi Širokog na Pecari

Prijateljski susret u Poreču

Široki poražen od Eniseya

Momčad Širokog trenutno se nalazi na mini pripremama u Poreču. Jučer su izabranici Damira Vujanovića odigrali susret sa ekipom Enisey u kojem su poraženi rezultatom 69:75.

Široki je u prošlu subotu krenuo na turneju. Prvo su dva dana boravili u Podgorici gdje su odigrali dva susreta protiv Budućnosti, uspjeh je bio polovičan, pobjeda u prvoj i poraz u drugoj utakmici.

Nakon toga ekipa je krenula put Šibenika gdje je u utorak odigrala susret sa ekipom Jolly i slavila rezultatom 75:68.

Iz Šibenika su Širokobriježani produžili za Poreč gdje su bile planirane dvije pripremne utakmice sa ruskim prvoligašima. Prva je odigrana jučer sa ekipom Enisey u kojem je Široki poražen rezultatom 69:75. Najbolji u redovima Širokog bili su Barać, Petrović, Coles i Rikić, no konkretnih podataka nema jer se statistika nije vodila.

Danas će momčad s Pecare odigrati i drugi susret u Poreču protiv ekipe Urala nakon čega idu nazad u Široki Brijeg gdje ih 14. i 15. rujna čeka Memorijalni košarkaški turnir „Široki 2013“ na kojem će pored domaćina igrati Budućnost, Jolly i Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije