Široki preko domaćina do finala
Argentinac Varea vjerojatno će duže izbivati sa terena

Memorijalni turnir u Vukovaru

Široki preko domaćina do finala

Nogometaši Širokog Brijega su  danas odigrali prvi polufinalni susret na memorijalnom turniru u Vukovaru i prošli u finale nakon što su bili bolji od domaćina u izvođenju jedanaesteraca.

Široki je u ovom susretu bio bolja momčad, dominirao je tokom cijele utakmice ali napadači nisu uspjeli realizirati stvorene šanse.

Nakon što je utakmica završena bez golova pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Širokobriježani su bili uspješniji te su prošli dalje, a jedanaesterce su realizirali Šilić, Ivanković, Roskam, Weitzer i Ćutuk dok je odlučujući promašio Bilen kod domaćina.

Finalni susret igra se u nedjelju u 17 sati a Široki će protivnika saznati iz sutrašnje druge polufinalne utakmice u kojoj se sastaju Slaven Belupo i Cibalija.


Široki ima peh sa ozljedama

Jutro prije polaska u Vukovar momčad Širokog ostala je zbog ozljede bez još jednog igrača jer je  na jutarnjem treningu napukla kost napadaču Varei. Novi ozljede dogodile su se upravo u današnjoj utakmici mladim igračima Širokog Brekalu i Ćoriću.

Napomenimo i to da je van pogona i mladi Pinjuh. Sreća u nesreći za trenera Ištuka je povratak Brazilca Wagnera.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.