Široki remizirao sa Splitom

Prijateljski utakmica

Široki remizirao sa Splitom

Nogometaši Širokog Brijega jučer su odigrali pripremnu prijateljeku utakmicu u Splitu sa istoimenim novim hrvatskim prvoligašem.

Ištuk je u ovoj utakmici dao priliku igračima koji su imali manju minutažu u ovim dvjema europskim utakmicama protiv Olimpije.

Nakon nekoliko izglednih prilika domaće ekipe i odličnih obrana Marića, Širokobriježani su poveli. Budiša je u šesnaestercu srušio Mišića nakon čega je sudac pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač bio je mladi Glavina.

Ipak, Široki nije uspio do kraja zadržati vodstvo. Petnaestak minuta do posljednjeg sučevog zvižduka Querimi odličnim udarcem sa oko 25 metara vara golmana Širokog Brijega za konačnih 1:1.

Prijateljska utakmica:

Split - Široki Brijeg 1:1

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.