Široki rutinski u finale Kupa HB

Širokobriježani bolji od Gruda

Široki rutinski u finale Kupa HB

U finalu Kupa KS Herceg Bosne, igrat će HKK Zrinjski i HKK Široki. 

Večeras su košarkaši Širokog, puno lakše nego je to učinio mostarski klub, finale izborili pobijedivši u Grudama ekipu domaćina s visokih 30 koševa razlike.

Konačnih 78:48 dovoljno govori o razlici u kvaliteti ove dvije ekipe. Grude su se solidno držale tijekom prvog poluvremena, no onda su Širokobriježani dodali gas i mirno priveli utakmicu kraju. 

Bolji od ostalih u pobjedničkom timu bili su Zubac koji je imao 19 poena i 11 skokova, te Lončar s 15 poena, dok su dvoznamenkasti kod domaćina bili jedino Andrijanić sa 11 i Šušak s 10 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi