11

Komentari (11)

sharaf
Salkan
Smiješna,smiješna ekipa. Dupli pas je veliki problem.
daske06
BDSM manje boli od gledanja rožmanove igre
Ecosport
Ne mogu ovi meda, opet na kraju utakmice osvajaju bod. Gdje su oni likovi što su govorili kako bi sarajevo bilo ispred Veleža da im nisu oduzeta 3 boda? Uložili milione maraka za jedva četvrto mjesto u ovakvoj ligi. A ni svog stadiona nemaju.
daske06
Napusi mi se kurcine jesi cuo
HUNTER_79
Bitno je da ti nevesinjski keru visiš na svakoj temi o FK Sarajevo. Otac te šugavi yebo, kurvo
pjanke.sa
Govore ovi sto su Vici prodali guzce. E cuj ti njega. Hahahaahah
rabodimis
Razlika je ogromna.. treci il cetvrti u sezoni ocitih pljackanja.. Uz svo postovanje prema Velezu, al zbog nas su promijenili pravilo o strancima 2-3 dana prije pocetka sezone, nas su pljackali na svakom koraku, pogledaj samo razlike u prekrsajima i kartonima, sve ti se samo kaze.. PS Kao sto je stadion "Rodjeni" u vlasnistvu Mostara, tako je i "Asim Ferhativic Hase" u vlasnistvu grada Sarajeva.. Meni je drago da Velez opet ima svoju kucu, sto je stabilan i dobar klub.. Ako ikom sem Sarajeva zelim neki uspjeh, to je Velez.. Moje zelje su da gledamo strasne utakmice sa odlicnim igracima, da bi rastao moj klub i konkurencija treba da bude jaka.. To je ono sto pomjera granice na vise i bolje.. Ta zloba i zavist koju ti uporno ispoljavas prema Sarajevu je jadna i zalosna.. Meni je zao sto si ti glup ko k*rac, ja bih volio da imam normalnog i objektivnog sagovornika.. Zao mi je sto si obicna s*pcina, papak.. Sto ne znas uzivat u prijateljstvu koje postoji izmedju HZ i RA.. Steta sto si idiot, mnogo bi bilo bolje da si kakav pametan covjek.. da sta pametno mogu naucit od tebe.. pravi crnjak sto mora ovako..
Ecosport
Kakvo vlasništvo grada Mostara? Vlasništvo grada Mostara je stadion pod Bijelim Brijegom kojeg su stašau izrentale svinjskom na 100 godina. Stadion Rođeni je Veležov. Ti mene pogrešno razumiješ, ja nemam zavisti prema FKS, meni je samo smiješno i žalosno što se vi svake sezone isto ložite, hajcate da ćete biti daleko prvi, da imate najboljeg predsjednika, najbogatijeg predsjednika koji će dovesti najboljeg trenera i najbolje igrače, a koji će se na kraju popišati po ligi, malom želji itd. I kada dođe kraj sezone, vi ste opet tamo gdje bi bili i bez tog bogatog investitora, bez tih najboljih trenera i igrača. I onda kenyate i po trenerima i igračima, ne iskazujete ljubav prema klubu kakvu iskazuju vaši najljući rivali. I ja bi najviše volio da se Velež i Sarajevo smjenjuju na broju 1 i u ligi i u kupu, i da je odnos klubova za 10, kao i odnos navijača, međutim, vi ste u zadnjih par godina počeli nešto nevoliti Velež, a ne znam iz kojeg razloga. Jasno mi je da krezubi mazlumi s Istoka ne vole Velež (jer većinom psuju i svoju upravu, trenere i igrače), ali sam primijetio i kod dosta drugih istu stvar. Ima još uvijek navijača Sarajeva koji vole Velež, ali ih ovi drugi zasjenjuju. HZ i RA se poštuju i to je bitno. Malo smanjite nafuranost, pa će vas i ostatak BiH gotiviti. Sportski pozdrav.
rabodimis
De skoncetrisi se malo ako Boga znas.. Tvoje misljenje o gradu Sarajevu, klubu, navijacima... nebitno je.. Imas prijatelju svoj klub, imas clansku, pravo nekog glasa.. HZ i FK Sarajevo uopste nema potrebe da gledas, niko te ne tjera na to.. De ociju ti samo procitaj sta si napisao.. XD Ko si bolan ti da ocjenjujes neciju ljubav, stav, misljenje.. dal si normalan i malo ?? XD Kenjamo ako nam se kenja, sta tebe il bilo koga drugog boli k*rac za to ?? Ne varamo, ne krademo, idemo svojim putem, posteno i sportski.. Hvala svim tim investitorima sto nasa djeca imaju bar neku sansu u zivotu.. Sto se svi trudimo da imaju najbolje moguce uslove... Dalje, najposjeceniji stadion za proteklu sezonu je AFH ! Nista vise na tu temu ne trebam rec.. Sto se tice Istoka, koliko god psovali i pljuvali ti si 10x gori od njih.. Kod njih je to trenutno, moment ludila.. a kod tebe je to dugogodisnja patnja.. E cuj nafuranost.. XD Kakav to mi pogresan uticaj na ostale klubove imamo ? Ako kome mozemo pomoc, pomognemo.. Bar to Velez zna.. Pokusavali su nasi da prenesu sistem poslovanja i u Slobodu, Celik, neke manje klubove.. Trazimo fer i postenu igru, samokriticni smo i ako se desi da sudija nas pogura, ne trazimo nista specijalno, uslove/status, nemamo politicku pozadinu, ljude u savezu, nekoj bitnoj komisiji.. Idemo svojim putem SPORTSKI.. podapinju lopovi i poganceri na sve strane, trude se svim silama.. A mi smo tu i jbemo im mater.. ;) Ne znam sta vi cekate ? Fali vam nafuranosti i vjere u sebe?
Hanibal
Samo podsjecanja radi, prosle godine smo sa Varesanovicem na trenerskoj poziciji, nabijali gol razliku u Listici, Mostaru i Vrapcicima. Ove godine nas Listica pobijed 2 od 3 utakmice. Od mogucih 9 bodova uzeli smo 1. Bruka i sramota. Hitno vratiti mirzu Varesanovica za trenera i one igrace s posudbe. Mi posudujemo Velezu igrace a oni ispred nas 6 bodova. Ima li tu logike!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.