Široki slavio protiv Leotara

Pripremna utakmica na Pecari

Široki slavio protiv Leotara

Danas je na Pecari odigran prijateljski meč Širokog Brijega i Leotara koji je završio pobjedom domaćina 3:2, iako je Leotar imao prednost od 0:2.

Karačić je na startu utakmice poslao sljedeći sastav: Marić, Diogo, Džidić, Renato, Šilić, Wagner, Ivanković, Zakarić, Mišić, Varea, Ćorić, a u nastavku su svi igrači dobili priliku.

Nije dobro počelo za Širokobriježane, već u 3.minuti nakon kontre, Aničić pogađa za 0:1.

Momčad s Pecare je pokušavala poravnati, međutim, Leotar je dobro odigrao u tim trenutcima i više pokazao. Da momčad iz Trebinja igra dobro potvrdio je Aničić drugim golom u 21.minuti za 0:2.

Izgledalo je da će Široki još jednu pripremnu utakmicu loše završiti ali za smanjenje prednosti gostiju pobrinuo se Varea u 44.minuti pogotkom glavom za 1:2. Spomenimo i to da je zbog jakog nevremena utakmica bila prekinuta u 28.minuti ali je nastavljena kasnije.

U nastavku druga slika na terenu, umjesto Renata i Mišića ulaze Roskam i Brekalo, Široki ima inicijativu i već u 51.minuti poravnava ponovno preko Varee, a prethodno je odličan prodor odradio Roskam.

Široki je i dalje nastavio s napadima, međutim u dosta situacija nije bilo preciznosti ili su igrači Branka Karačića previše komplicirali.

Konačan rezultat postavio je Zakarić u 67.minuti. Wagner je pošteno ispremiješao obranu Leotara, predriblao i golmana gostiju te uposlio Zakarića kojem nije bilo teško ugurati loptu u mrežu.

Do kraja susreta nije bilo promjena rezultata iako su i jedni i drugi imali još par izglednih situacija.

Sljedeći tjedan,30.srpnja, momčad Širokog će na Pecari u generalki pred sezonu i gostovanje Željezničara, dočekati novog premijerligaša, ekipu GOŠK-a iz Gabele.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije