Sloboda bez Crnogorca u Širokom, Omerović tvrdi da će igrači dati maksimum

Sloboda na Pecari

Sloboda bez Crnogorca u Širokom, Omerović tvrdi da će igrači dati maksimum

Esmer Oštraković

U 17. kolu m:tel Premijer lige BiH, FK Sloboda sutra gostuje na stadionu Pecara gdje je očekuje utakmica protiv Širokog Brijega.

Crveno – crni u ovom susretu neće moći računati na dva kartonirana igrača, Alena Kurtalića i Dženisa Beganovića, a tri žuta kartona zaradio je i šef struke Gradimir Crnogorac.

Umjesto njega, ekipu će sa klupe predvoditi Nedim Omerović:

"Ovo je važna utakmica za nas. Oni su u dobrom ritmu, ali i mi. Želimo se s njima nadigravati, probati ostvariti što bolji rezultat. Sigurno nas očekuje težak meč, ali su igrači svjesni toga i daće svoj maksimum. Šta će nam to donijeti vidjećemo.“, objasnio je
Omerović uoči sutrašnje utakmice u Širokom Brijegu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Slobode su put Hercegovine krenuli dan ranije. Danas su trenirai u Međugorju odakle će se sutra uputiti ka Širokom Brijegu.

Utakmica NK Široki Brijeg – FK Sloboda igra se sutra (utorak, 01. decembar) na stadionu Pecara sa početkom od 17 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi