Razilaze se Široki Brijeg i Luka Knežević?

Sporazumni raskid saradnje?

Razilaze se Široki Brijeg i Luka Knežević? · Saznajemo

Adnan Beganović

Mladi 21-godišnji ofanzivni fudbaler Luka Knežević vjerovatno će napustiti redove Širokog Brijega.

Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje Knežević i Široki Brijeg su postigli dogovor o sporazumnom raskidu ugovora i u narednim danima rastanak bi trebao biti i ozvaničen.

Knežević je u prvom dijelu sezone upisao pet nastupa za Široki Brijeg s tim da je četiri puta ulazio s klupe, dok je u pobjedi nad Olimpikom igrao od prve minute.

Ovaj mladi igrač osim za Široki Brijeg u dosadašnjoj karijeri nastupao je za GOŠK, te za hrvatskog drugoligaša Croatiju Zmijavce.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, još ranije su odlazak iz Širokog Brijega najavili Toni Jović i Marko Pervan, igrači kojima je na kraju prvog dijela sezone istekao ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi