Počeo je sezonu u Premijer ligi BiH, a danas čuva Cristiana Ronalda

Deset ludih dana iza Hrkaća

Počeo je sezonu u Premijer ligi BiH, a danas čuva Cristiana Ronalda

A. Čaušević

Početi sezonu u Premijer ligi BiH, a nekoliko sedmica kasnije "čuvati" Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića se čini poput priče iz bajke. 

Za Antu Hrkaća se može reći da je pravi sretnik. Iza nekadašnjeg štopera štopera je definitivno nekoliko ludih dana jer je dobio priliku da igra protiv najvećih zvijezda Serije A.

Hrkać je sezonu počeo na Pecari, zaigrao je protiv Tuzla Cityja, da bi prije nekoliko sedmica otišao u Italiju i potpisao za Novaru.

U sklopu priprema za novu sezonu Milan i Juventus su izabrali Novaru za testiranje, a Hrkać je bio starter u oba meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnjak je protiv Rossonera bio zadužen da čuva Ibrahimovića, dok će protiv Bianconera igrati protiv Cristiana Ronalda jer je Andrea Pirlo poslao Portugalca na teren od prve minute.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi