Široki TT Kabeli danas protiv Mornara

Memorijalni turnir „Mariofil Džidić“ u Mostaru

Široki TT Kabeli danas protiv Mornara

Danas u Mostaru, u dvorani Bijeli brijeg, počinje memorijalni turnir kojeg će otvoriti ekipe Zrinjskog i Leotara, a nakon njih na parket će ekipe Širokog i Mornara.

Široki je prošli vikend gostovao u Banja Luci gdje je odigrao dvije utakmice, protiv Borca i protiv Igokee. U utakmici sa Borcem momčad Ivana Velića bila je bolja i na kraju slavila rezultatom 71:64, dok je u utakmici  sa Igokeom doživjela poraz 73:56.

Turnir će u 17 sati otvoriti domaćin Zrinjski i ekipa Leotara, a nakon njih u 19 sati snage će odmjeriti Široki TT Kabeli i Mornar Bar.

Susret za treće mjesto na rasporedu je u petak 17. rujna u 17 sati, a finale  isti dan u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.