Široki WWin danas protiv Jolly-a

Memorijalni košarkaški turnir Široki 2012.

Široki WWin danas protiv Jolly-a

Danas na Pecari počinje Memorijalni turnir Široki 2012. na kojem će pored Širokog igrati Zagreb, Split i Jolly.

Turnir će otvoriti Zagreb i Split u 18:00 sati, dok će Široki i Jolly na parket u 20:00 sati.

Trener Velić ističe da je njegovoj ekipi ovo još uvijek pripremni dio i da imperativa rezultata na ovom turniru nema nego je najvažnije da se momčad što bolje spremi za idući tjedan kada na Pecari gostuje Igokea.

„Turnir je za naš još pripremni i gledat ćemo da se što više uigramo. Pozicija nam nije birna nego da iskoristimo ove dvije utakmice na najbolji mogući način kako bi start ABA lige dočekali spremni.“, rekao je Velić.

„Odigrali smo pet-šest pripremih utakmica. Rezultat je bio koliko toliko dobar ali nije mjerilo za sezonu. Zadovoljan sam kako su momci reagirali ali problem je bio što nismo bili kompletni cijelo vrijeme.“, rekao je  trener Širokog Ivan Velić.

„Zadovoljan sam s novim igračima, kao s ljudima i sa kvalitetom koju posjeduju, a na njima je da samo rade. Ciljevi se već znaju, a to je ostanak u ABA ligi i da imamo što više pobjeda kako bi s Igokeom osigurali opet dva predstavnika za iduću sezonu.“, osvrnuo se Velić na pridošle igrače i sljedeću sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.