Festival promašaja, a onda pogodak na Pecari

Domaći vode

Festival promašaja, a onda pogodak na Pecari

Edmir Škorić

Široki Brijeg i Željezničar u ovim momentima igraju derbi 14. kola Premijer lige.

U prvom poluvremenu gledali smo odličan tempo igre na terenu, ali izostali su samo golovi.

Domaći tim je imao incijativu na sredini terena, ali je i Željezničar preko Amoaha imao dvije odlične prilike.

Međutim, u samom finišu prvog poluvremena Široki Brijeg je imao fantastičnu priliku da dođe do prednosti.

Nakon duela u kaznenom prostoru između Bagarića i Kosorića igrač Širokog je pao, a sudija je pokazao na bijelu tačku iako su gosti smatrali da penala nije bilo. Odgovnornost s bijele tačke preuzeo je Vukoja, ali njegov udarac odlično zaustavlja Bender i spašava Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Domaći su se ispromašivali, ali su ipak u 61. minuti pronašli način da dođu do gola i da stignu do toliko željenog vodstva.

Bagarić je šutirao, lopta zakačila Kosorića i prevarila Bendera. Neposredno prije toga je Oliveira imao zicer, ali je sa nekoliko metara promašio nešto nemoguće.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Ubice iz lištice
2 5
Hadzija123
Ma nama kosoric najveca prijetnja uveliko a i Mulalic je mogao Hajdarevica stavit kao desnov beka sigurno bi bolje odigrao od Kosorica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi