Širokobriježani danas protiv  Osijeka
Karačić testira omladince - Ivan Barišić (9)

Karačić zadovoljan odrađenim do sada

Širokobriježani danas protiv Osijeka

Tri tjedna priprema je iza momčadi NK Široki Brijeg koju danas očekuje i drugi pripremni susret protiv Osijeka na kampu Musa-Karačić s početkom u 15:00 sati.

Širokobriježani su prošli tjedan odigrali prijateljski susret sa Brotnjom u kojem su bez većih problema slavili sa 4:0 pogocima Kvesića, Varee i Ljubića (2).

Trener Karačić ističe da je zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema i da su igrači pod punim opterećenjem, a ono što ga najviše raduje jest da nema ozljeda.


„Tri tjedna priprema smo odradili bez problema, a sretan sam što nema ozljeda. Svi rade pod punim opterećenjem, u kadru imamo 30 igrača od toga sedam iz omladinske škole i sigurno raduje viđeno kod njih. Oni će s nama raditi do određenog trenutka i onda moramo iskristalizirati ekipu koja će preuzeti najveću odgovornost u nastavku prvenstva na sebe.“, rekao je Karačić.

„Nakon turnira Gojko Šušak ostavit ćemo 2-3 mladića da idu s nama u Tursku. Planiramo u proljetnom dijeli sezonu 2-3 juniora koristiti stalno iako o tome još nismo donijeli konačne zaključke.“, rekao je Karačić.

Protiv Osijeka će svi igrači dobiti priliku, a jedino Vedran Ješe neće konkurirat zbog smrtnog slučaja u obitelji. Nakon utakmice protiv Osijeka Širokobriježane očekuje i Memorijalni turnir Gojko Šušak koji je na rasporedu 3.-5.veljače u Širokom Brijegu.

Momčad s Pecare će otvoriti turnir protiv ekipe Rijeke koju s klupe vodi prošlogodišnji trener Širokog Ivo Ištuk. Drugi par čine ekipe Cibalie i Hr.Dragovoljca.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.