Širokom turnir u Vukovaru

Širokom turnir u Vukovaru

Nogometaši Širokog Brijega za vrijeme stanke zbog nastupa reprezentacija otputovali su u Vukovar gdje su nastupili na memorijalnom turniru u čast Blage Zadre.

Širokobriježani su prvi susret polufinala odigrali još u petak, kada su nakon regularnih 0:0 bili bolji od domaćina u izvođenju jedanaesteraca, te se plasirali u finale.

Jučer sa početkom u 17 sati odigrano je finale između momčadi Ive Ištuka i hrvatskog prvoligaša Cibalije.

Momčad s Pecare je dobro otvorila susret i povela u 20. minuti lijepim pogotkom Jure Ivankovića, a do kraja poluvremena propustila je još par izglednih situacija za povećanje vodstva.

U drugom poluvremenu momčad Cibalije dolazi do preokreta. Nakon dvije kardinalne pogreške u obrani Širokog, Cibalija postiže dva gola i dolazi uu vodstvo.

Međutim, pogotkom Ćutuka, glavom nakon ubačaj iz kornera, Široko dolazi do poravnanja, a s tim rezultatom se završava utakmica pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Izabranici Ive Ištuka su u maratonskom izvođenju udaraca „s kreča“ bili bolji i na kraju sasvim zasluženo slavili rezultatom 12:11 te osvojili ovaj turnir.

Pored nagrade za osvajanje turnira, momčadi s Pecare je pripala i nagrada za fair play.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.