Šišić: Možemo se nadati dobrom rezultatu

Olimpik traži prve bodove

Šišić: Možemo se nadati dobrom rezultatu

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika sutra igraju meč trećeg kola m:tel Premijer lige BiH protiv Krupe na Vrbasu.

Vukovi su u prethodnom kolu poraženi u susretu protiv Širokog Brijega, a susret je pored strijelca Adnana Osmanovića obilježila i sjajna asistencija Aladina Šišića, koji je najavio duel sa Krupom na Vrbasu.

"Ostaje žal što nismo napravili nešto više i našu dobru igru u drugom dijelu susreta krunisali bodovima. Imali smo svoje prilike u drugom dijelu koje nismo iskoristili, gosti svoje jesu i to je odlučilo konačnog pobjednika. Na nama je da izvučemo pouke iz ovog poraza i nastavimo raditi još bolje u narednom periodu".

Osvrnuo se Šišić i na prethodna dva duela koje je njegov tim odigrao.

"Igrali smo protiv dvije odlične ekipe, koje spadaju u sami vrh bh. fudbala. Zrinjski i Široki Brijeg su u vrhu bh. fudbala u posljednje dvije decenije. U obje utakmice smo poraženi minimalno, ali smo pokazali da se možemo nositi i sa najboljim u državi. Nedostajalo je i malo sportske sreće da ostanemo neporaženi u tim duelima. Nadam se da ćemo kada se dodatno ekipiramo biti još bolji, a našu igru krunisati bodovima".

Slijedi gostovanje u Krupi na Vrbasu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Krupa je kao i mi bez bodova u ovom prvenstvu, a pokazali su da se radi o ekipi koja može i najboljima napraviti probleme. Mislim da možemo napraviti dobar rezultat protiv ekipe koja se kao i mi vratila u društvo najboljih ove sezone. Očekuje nas nezgodan teren, s obzirom na to da se igra na umjetnoj travi, ali ako mi budemo pravi možemo se nadati dobrom rezultatu", rekao je ofanzivac Olimpika pred gostovanje u Krupi.

Ekspedicija Olimpika će se nakon jutarnjeg treninga uputiti prema Banjoj Luci, gdje će dočekati sutrašnji duel koji počinje u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi