Kapiten Čelika pred duel s Krupom

Šišić: Sutra nam je zadnja šansa za osvajanje bodova

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će na Bilinom polju pokušati iznenaditi ekipu Krupe, koja igra sjajno u posljednje vrijeme. Zeničani su u borbi za opstanak, dok se gosti bore za sami vrh. Ulog je svakako veliki za obje ekipe, a posebno za domaće, koji ne smiju dopustiti da im se glavni konkurenti za opstanak do kraja polusezone bodovno odmaknu.

Kapiten i jedan od najboljih igrača Čelika je 27-godišnji veznjak Aldin Šišić, od kojeg će sutra dosta toga zavisiti kada je u pitanju ekipa s Bilinog polja.

Ovaj nogometaš realan je pred sutrašnji meč, te se nada da će ekipa ostati neporažena.

„Šef je najavio pobjedu, naravno i ja bih bio zadovoljan s tri boda, ali ja ću sutra biti zadovoljan i s bodom. Nama je svaki bod u borbi za opstanak bitan, jer Krupa je pokazala kvalitet ove sezone. Oni su nakon prošle sezone sada mnogo bolji na strani, osvajaju bodove i zato se nalaze u vrhu. U prvom dijelu sezone u Krupi smo imali priliku da pobijedimo, promašili smo jedanaesterac, Krupa je onda postigla jedan gol i kaznila nas na kraju. Ne treba ih se bojati, ali ako mi u odbrani dobro stanemo i ako budemo dobri na prekidima možemo očekivati uspjeh“, ističe Šišić.

Čelik je u Zenici pobijedio Gošk i Borac s velikom željom i agresivnošću.

„Sutra nam je zadnja šansa da do kraja polusezone osvojiti bodove. Sve karte moramo baciti sutra na teren, poginuti na terenu i nadati se uspjehu. Mi ne možemo drugačije igrati ako svi ne budemo dali i više od svojih mogućnosti. Uz veliku želju, agresivnost i borbenost možemo dobiti utakmicu. Ako ostavimo srce na terenu možemo do pozitivnog rezultata i nikako drugačije", dodao je Šišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi