Šiškauskas blizu prelaska u Real

CSKA rasprodaje igrače

Šiškauskas blizu prelaska u Real

Moskovski CSKA  je ispao već u prvom krugu Eurolige, pa su se moskovski mediji raspisali o navodnom odlasku nekih igrača, jer uprava nije spremna plaćati velike zvijezde za igranje u domaćem prvenstvu.

Na listi onih koji bi mogli već u januaru napustiti klub su Jamont Gordon, Ramunas Šiškauskas, JR Holden, Viktor KhryapaTrajan Langdon, Matjaž Smodiš, Sacha Kaun i još neki igrači.

Ipak, moskovski mediji tvrde kako je nemoguće da odu svi nego samo neki od njih, odnosno oni koji dobiju najbolje ponude. Odlazak Litvanca Šiškauskasa je skoro siguran, jer je navodno već dogovorio prelazak u Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti