Situacija kakva se rijetko viđa u nogometu: Ko će voditi Čelik na Tušnju?

Teška situacija u zeničkom premijerligašu

Situacija kakva se rijetko viđa u nogometu: Ko će voditi Čelik na Tušnju?

Samir Mlaćo

NK Čelik je danas ponovo razočarao svoje navjače. Zeničani su u veoma važnom meču remizirali sa Radnikom, te se nalaze na 11.mjestu, poziciji koja vodi u niži rang.

Zeničani su preko Mahmutovća mogli do pobjede s obzirom da su imali penal, no kasnije je sve mogao kazniti Peco koji je pogodio prečku, pa mogu biti i zadovoljni bodom.

Čelik je i u ovom meču bio lišen usluga trenera Umita Ozata koji još uvijek ne može sa klupe predvoditi momčad zbog problema kluba sa registracijom stranaca.

Ozat je upute davao sa tribina, a momčad je predvodio Almir Seferović. Seferović je dobio žuti karton kada se žalio na igru laktom Mahira Karića, te je to bio njegov treći žuti karton i neće moći sjediti na klupi u narednom meču u Tuzli.

Ukoliko NK Čelik ne riješi problem sa registracijom stranaca, Ozat će ostati na tribinama, pa nije poznato ko će voditi momčad na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas su se na klupi našli Almir Seferović kao 2. pomoćni trener, te predstavnik kluba Samir Kaltak, ujedno prevodilac sa pressica.

Tu su bili i fizioterapeut, doktor, te komesar za bezbjednost.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Zao mi Celika - iskreno - drazi mi je Celik 100 puta nego one baje iz BL / BN , ali cemu ovo verglanje danas - 10-tak clanaka Celik ovo Celik ono // tudjoj se muci nikad netreba radovati
17 0
BobPaisley
...steta sto ce ispasti u drugu ligu,necu se imati cemu smijati,ovakva komedija se rijetko vidja.
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi