Sivasspor i Gaziantep remizirali, Medunjaninu kompletan meč

Turska Super liga

Sivasspor i Gaziantep remizirali, Medunjaninu kompletan meč

A. Haznadarević

Prvi susret subotnjeg dijela programa 18. kola turske Super lige, odigali su Sivasspor i Gaziantepspor, a nakon devedeset minuta susreta rezultat se nije mijenjao, pa je završeno sa početnih 0:0.

Gaziantepspor našeg reprezentativca Harisa Medunjanina je na gostovanje kod Sivasspora došao kao četrnaestoplasirana ekipa lige, dok su domaćini sa dva boda više na kontu držali 10. poziciju.

 

Bodovna izjednačenost pokazala se kao dobro mjerilo snaga na terenu, pa je odigran jedan dosta tvrd meč, nakon kojeg su se oba tima morala zadovoljiti sa po jednim bodom.

 

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin, odradio je vrlo dobro svoje zadatke, a u nekoliko navrata je imao priliku i da matira golmana gostiju Borjana.

 

Ipak, cijeli niz njegovih šuteva nije bio dovoljan za promjenu rezultata, a treba dodati i to da je naš internacionalac i ovoga puta bio zadužen za izvođenje prekida.

 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Super liga, 18. kolo

Sivasspor - Gaziantepspor 0:0 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.