Sivasspor započeo pregovore sa Hajdukom oko Vršajevića

Tvrdnje turskih medija

Sivasspor započeo pregovore sa Hajdukom oko Vršajevića

Turski Sivasspor je u krizi rezultata. Na posljednje tri utakmice tim Roberta Carlosa doživio je tri poraza nakon čega je brazilski stručnjak počeo ozbiljno razmišljati i pojačanjima. 

Pregovori sa 25 – godišnjim napadačem Toto Tamuzom su u završnoj fazi, a naredna meta Sivasspora je bh. reprezentativac Avdija Vršajević, pišu turski mediji.

Na zahtjev Roberta Carlosa čelnici Sivasspora su započeli pregovore sa splitskim Hajdukom kojemu su navodno spremni ponuditi 600.000 eura za usluge našega Zmaja.

„Prave ekipe ne smiju izgubiti tri meča uzastupno. Moramo se mobilizovati i pobjediti Akhisar u narednoj utakmici,“ poručio je Roberto Carlos.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.