Sjajan debi Lautara Martineza za Inter

Postigao gol nakon 16 minuta

Sjajan debi Lautara Martineza za Inter

M. Šljivak

Ekipa Intera pobijedila je u prijateljskom meču švicarski Lugano sa rezultatom 3:0.

Prve minute u dresu Intera upisao je i Lautaro Martinez, ovoljetno pojačanje Nerazzurra i počeo je meč od prve minute.

Nakon 16 minuta je postigao i prvi gol. Pogodio je za 0:1, a igru je napustio na poluvremenu.

Umjesto njega u igru je ušao Yann Karamoh i zablistao je. Postigao je dva gola u nastavku meča za konačan rezultat meča od 0:3.

Inter je počeo meč u ovom meču:

Padelli (Handanovic 46); D'Ambrosio (Zappa 59), Ranocchia (Skriniar 46), De Vrij (Nolan 75), Dalbert (Asamoah 46); Gagliardini (Roric 59), Emmers (Borja Valero 46); Politano (Colidio 59), Nainggolan (Demirovic 75), Candreva (Salcedo 69); Lautaro (Karamoh 46)

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi