Sjajan gol Andreja Modića u uvjerljivoj pobjedi Milana

Dobra partija našeg mladog reprezentativca

Sjajan gol Andreja Modića u uvjerljivoj pobjedi Milana

D. Kurbegović

Nogometaši Milana, odnosno igrači do 18 godina koji igraju ligu pod nazivom Primavera jučer su gostovali kod ekipe Virtus Lanciano.

Izabranici trenera Cristiana Brochhia nastavili su sa sjajnim igrama, te su ubilježili još jednu pobjedu, koja ih ostavlja u utrci za prvo mjesto zajedno sa gradskim rivalom Interom.

U okviru 10 kola mlada ekipa Milana za koju nastupa U-21 reprezentativac naše zemlje Andrej Modić, deklasirala je Virtus Lanciano rezultatom 1:6, a ono što vrijedi istaći, da je mladi reprezentativac BiH na terenu proveo svih 90 minuta, a u 78. minuti bio je akter najljepšeg trenutka na utakmici.

Naime, Modić je jednu odbijenu loptu atraktivno petom zaustavio, te sjajnim udarcem sa više od 25 metara matirao domaćeg golmana. Bio je ovo 10 nastup 18-godišnjeg igrača u 10 odigranih kola, a već je na svom kontu upisao dva gola, iako nastupa na poziciji zadnjeg veznog.

Ekipa Milana nakon 10 odigranih utakmica nalazi se na drugom mjestu od 14 klubova sa 25 bodova, prvo mjesto drži Inter sa 28 bodova, tako da će se do kraja prvenstva voditi bitka između gradskih rivala za prvo mjesto u Primaveri.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti