Sjajan gol Luke Menala u remiju Olimpije i Celja
Foto: Screenshot

Mladi bh. fudbaler u odličnoj formi

Sjajan gol Luke Menala u remiju Olimpije i Celja

Danas je na Stožicama odigran meč 9. kola slovenačkog šampionata. Olimpija je ugostila Celje, a duel ove dvije ekipe je na kraju završen rezultatom 2:2.

Povela je Olimpija i to preko mladog bh. fudbalera Luke Menala koji se u 38. minuti sjajno oslobodio svojih čuvara i potom zakucao loptu iza leđa golmana Celja.

Postavio je tada Menalo rezultat prvog dijela, a u 48. minuti su domaći stigli do 2:0 pošto je Vukušić pogodio sa bijele tačke.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Ipak, Celje do kraja uspijeva doći do izjednačenja i jednog boda. Božić je u 58. minuti smanjio na 2:1, da bi Vizinger u 71. postavio konačnih 2:2.

Treba dodati i da su gosti u 79. minuti ostali sa desetoricom pošto je Vidmajer dobio drugi žuti karton.

Top Komentari

Prle
Bolji od Milosevica i Loncara sigurno...
1 0
Amarinho
Odmah u reprezentaciju.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi