Sjajan potez čelnika Radnika pred dvomeč sa Željom

Dovoljno vremena za odmor

Sjajan potez čelnika Radnika pred dvomeč sa Željom

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Bijeljine naredne dvije utakmice odigrat će protiv FK Željezničar.

Prva se igra u srijedu u okviru revanš susreta četvrtfinala Kupa naše zemlje, a u prvom duelu bilo je 2:2.

Samo tri dana kasnije u susretu 22. kola BH Telecom Premijer lige naše zemlje ova dva tima ponovo će odmjeriti snage, a očekuje se da će oba duela biti veoma zanimljiva i neizvjesna. 

Kako bi igrači i stručni štab što spremniji dočekali oba ova duela, čelnici kluba iz Bijeljine odlučili su da ekipa sutra krene put Sarajeva, i ostane sve do subote. Ekspedicija iz Bijeljine će biti smještena u hotelu Park, a ovim potezom u Radniku su pokazali da definitivno neće lako prodati svoju kožu na Grbavici, kako u srijedu, tako i u subotu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oba susreta igraju se sa početkom u 15 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi