Sjajna atmosfera na treningu NK Čelik
Novi trener Čelika zajedno s predsjednikom kluba i ostalim radnicima održao je sastanak prije treninga nogometaša Čelika, gdje ih je upoznao o svojim narednim aktivnostima, odnosno svome trenerskom planu

Novi trener se predstavio nogometašima

Sjajna atmosfera na treningu NK Čelik

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik od danas ima novog šefa struke, bivši selektor mlade reprezentacije Turske i trener mnogih respektabilnih timova u ovoj zemlji Cihat Arslan do kraja sezone vodit će zenički Čelik.

Ovaj 49-godišnji stručnjak danas je sa predsjednikom kluba Aydinom Olgunom došao na stadion Bilino polje, gdje se upoznao sa mnogim stvarima u klubu, odnosno uposlenicima.

Nakon toga uslijedio je odlazak na travnjak Bilinog polja, gdje je obavio sastanak s nogometašima Čelika, te im kazao šta od njih očekuje u nastavku sezone.

Kako smo mogli vidjeti na treningu crno-crvenih vlada sjajna atmosfera, posebno nakon veoma dobre partije i pobjede protiv tuzlanske Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fenan Salčinović, koji je propustio duel protiv Slobode danas je trenirao s ekipom, baš kao i Stevo Nikolić, kojeg je bivši trener Adnan Ornek otpisao, ali ovaj igrač nije postigao dogovor o raskidu ugovora s klubom, tako da još trenira s ekipom i ispunjava svoje obaveze prema ugovoru.

Zeničani žele da ostanu neporaženi i na Tušnju protiv Tuzla Citiya, koja je porazom krenula u nastavak sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti