Sjajna koreografija navijača APOEL-a, s "dva lica"

U duelu s Ajaxom

Sjajna koreografija navijača APOEL-a, s "dva lica"

Fudbaleri APOEL-a u 2. kolu Lige prva stigli su do svog prvog boda u ovoj sezoni najelitnijeg fudbalskog takmičenja na Starom kontinentu, nakon što su na domaćem terenu remizirali odigravši 1:1 s Ajaxom.

Igrači domaćeg tima imali su sjajnu podršku, a koreografija s početka utakmice sigurno je dala dodatni motiv izabranicima Giorgosa Donisa.

Tim iz Nikozije nakon minimalnog poraza na gostovanju kod Barcelone, i u om meču je pokazao da neće biti nikome lagan zalogaj, a navijači APOEL-a potvrdili da će stadion GSP biti teško gostovanje za sve timove.

Pogledajte kako je izgledala koreografija domaćih navijača, s dva lica:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.